Beställning

Under menypunkten "Sätt ihop din Quooker" guidas du igenom val av kran, yta, behållare, eventuell extrautrustning samt installation (om du vill installera själv eller om du vill att Quooker tar hand om detta). Klicka på "Köp nu" om du vill beställa din Quooker och få den levererad. Alternativt kan du ladda ned uppgifterna eller skicka dem till din e-postadress. OBS! Du måste skriva in uppgifterna på nytt om du lämnar vår webbplats.   

Fyll i alla obligatoriska fält avseende fakturerings- och leveransuppgifter. Klicka på knappen "Betalning" så öppnas ett nytt fönster, där du skriver in dina kreditkortsuppgifter.

När vi har mottagit din beställning skickar vi ett automatiskt e-postkvitto. Observera att det inte är en orderbekräftelse. Under de följande dagarna expedierar vi din beställning, förutsatt att varorna finns i lager.

När varan har skickats får du ett e-postmeddelande med bekräftelse på leverans – detta är också din orderbekräftelse. När du har mottagit orderbekräftelsen har det ingåtts ett avtal mellan dig och oss. Standardleveranstid är normalt 2–7 arbetsdagar.

Mottar du inte bekräftelsemeddelandet som förväntat bör du först kolla i din skräppostmapp. Om ett meddelande från oss har hamnat i din skräppostmapp kan du lägga till vår e-postadress i dina kontakter för att slippa det här problemet framöver. Kontakta vår kundtjänst om du inte får de förväntade meddelandena från oss.

OLIKA LEVERANS- OCH FAKTURERINGSADRESS. Om leverans- och faktureringsadress inte är desamma skickar Quooker fakturan separat via e-post till den person som står angiven som betalare. På så sätt kan paketet skickas som en present, utan att fakturan skickas till mottagaren.

ÄNDRING ELLER ANNULLERING AV BESTÄLLNING. Innan du skickar din beställning till oss har du möjlighet att gå igenom din beställning och ändra produkter och andra uppgifter på beställningen.

Du har också möjlighet att annullera eller ändra beställningen ända fram tills du får en bekräftelse på att din beställning har skickats från oss (orderbekräftelse). I sådana fall ska du skicka ett meddelande till [email protected] eller ringa vår kundtjänst på +46 451 104 00 (vardagar 10.00–16.00). Om det är för sent att ändra eller annullera din beställning har du möjlighet att ångra köpet inom 30 dagar från att du mottagit varorna. Se vår returpolicy.

PRESENTKORT. I dagsläget är det är tyvärr inte möjligt att använda presentkort för att handla på Quookers webbplats.

QUOOKER-SUPPORT

SKICKA OSS ETT E-POSTMEDDELANDE
Kontaktformulär för service
RING OSS På
+45 70252040
ÖPPETTIDER
Måndag till torsdag: 10.00-16.00
Fredag: 10.00-15.00