Betalning

BETALNINGSALTERNATIV. Du kan använda följande betalningsmetoder: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB och American Express.
BETALNING MED KREDITKORT. När du betalar med kreditkort ska du ange kortnummer, utgångsdatum och den tresiffriga säkerhetskoden som står till höger om signaturfältet på kortets baksida.

Kontrollera att alla uppgifter är korrekt angivna för att undvika förseningar. Summan reserveras på ditt kort när du skickar beställningen. Pengarna dras först då varorna har skickats.

SÄKERHET. För att ge dig bästa möjliga säkerhet använder vi 3D Secure Standard vid betalning med kreditkort. Det innebär ett extra steg i betalningsprocessen. När du har loggat in ska du skriva in en kod som de detaljhandlare som använder systemet kan använda. Quooker guidar dig steg för steg genom 3D Secure Standard-betalningstransaktionen.

DATASÄKERHET. Av hänsyn till säker behandling av kreditkorts- och orderuppgifter skickar vi alltid data i krypterad form. Vi använder SSL-kryptering (Secure Socket Layer).

QUOOKER-SUPPORT

SKICKA OSS ETT E-POSTMEDDELANDE
Kontaktformulär för service
RING OSS På
+45 70252040
ÖPPETTIDER
Måndag till torsdag: 10.00-16.00
Fredag: 10.00-15.00