Det kommer bara en liten mängd vatten ur Quooker-kranen

Beroende på vattnets hårdhet i ditt område kommer genomströmningen av vatten att minskas med tiden. Det är i så fall dags för en service – normalt efter 2–4 år.

Strålsamlaren (perlatorn) ska avkalkas regelbundet. Det kan du göra själv. Vrid loss metallhöljet i änden av pipen och lägg strålsamlaren i blöt i ättika i ett par timmar.

Är din Quooker 4 år ska du använda ett "litet servicepaket". Är din Quooker 4–8 år ska du använda ett "stort servicepaket".

Gör det själv. Du beställer ett servicepaket och rengör själv behållaren på kalk och byter delarna. Priser från 203,-/ 228,- kr till 418,-/ 482,- kr inklusive moms, beroende på din Quookers modell och ålder. Priserna inkluderar inte frakt. Kom ihåg att uppge serienummer på behållaren vid beställning. 

Vi gör det åt dig. Antingen lämnar du in behållaren till vår auktoriserade verkstad eller så skickar du den till oss. Vi rengör behållaren på kalk och byter delarna åt dig. Det kostar mellan 577 kr och 915 kr inkl. moms, beroende på din Quookers modell och ålder. Priset inkluderar inte eventuell returfrakt.

QUOOKER-SUPPORT

SKICKA OSS ETT E-POSTMEDDELANDE
Kontaktformulär för service
RING OSS På
+45 70252040
ÖPPETTIDER
Måndag till torsdag: 10.00-16.00
Fredag: 10.00-15.00